GAGGIA MAGENTA: OSLOBODITE SAVREMENI DUH BARISTE KOD KUĆE

30 SEPTEMBAR 2020

Drago nam je što vam predstavljamo našu najnoviju, potpuno automatsku paletu aparata za espresso kafu: Gaggia Magenta.

100% dizajnirana i proizvedena u Italiji, ova linija uključuje tri modela: MAGENTA PRESTIGE, MAGENTA MILK i MAGENTA PLUS, za koje se smatra da zadovoljavaju potrebe različitih kupaca.

Dizajn i interfejs

Ove mašine odlikuje elegantan i savremeni dizajn, sa čistim linijama, po čemu se ističu u svakoj kuhinji. Na crnoj karoseriji, crveni detalj, identifikuje sve najnovije potpuno automatske mašine Gaggia.

Zahvaljujući širokom interfejsu sa kapacitivnim tasterima, korisničko iskustvo je jednostavno i neposredno. Sve funkcije su na istom ekranu radi poboljšane vidljivosti. Mašina vas vodi kroz različite postupke na najjednostavniji način sa jasnim uputstvima.

Sistemi mleka i dostupna pića

Tri modela imaju različite sisteme za mleko. Gaggia Magenta Prestige opremljen je udobnom integrisanom posudom, Magenta Milk ima sistem CAPPinCUP sa novom spoljnom staklenom posudom, dok Magenta Plus ima profesionalnu cev za paru. Ovo poslednje je zaista jedinstvena karakteristika, koja Plus model čini još posebnijim. Ovo rešenje za mleko namenjeno je svima koji žele da  kod kuće dožive tradicionalne rituale barista, čak i sa automatskom mašinom.

Svaki model ima drugačiji broj unapred podešenih pića. Sa Prestige-om možete skuvati do 12 pića, pritiskom na dugme, sa modelom Milk možete izabrati do 9, dok Plus ima meni sa 5 pića. Sva pića se mogu prilagoditi i memorirati prema željama.

Tacna za espresso

Još jedna karakteristika je tacna za espresso od nerđajućeg čelika. To je neverovatna dodatna funkcija koja osigurava savršen espresso u bilo koje vreme. Da biste dobili homogen kremasti sloj, bez prskanja tokom kuvanja, samo ga uzmite i postavite jednostavnim pokretom, na odgovarajućoj visini. Podesite izlive za kafu i kliknite da biste krenuli da pravite espresso. Zatim, da biste spremili piće koje zahteva veću šolju, samo ga izvadite i vratite na mesto.

Spremite se!

Da biste dobili više detalja, posetite posebne stranice proizvoda na našoj veb stranici. Spremite se da oslobodite svoj savremeni duh bariste!

POGLEDAJ SVE
MAGENTA PRESTIGE
MAGENTA MILK
MAGENTA PLUS
CADORNA PRESTIGE
CADORNA MILK
ACCADEMIA
ANIMA CLASS
NAVIGLIO DELUXE
NAVIGLIO MILK
BESANA
POGLEDAJ SVE
NEW CLASSIC
VIVA STYLE
GRAN GAGGIA PRESTIGE
GRAN GAGGIA STYLE